Tot mai mulţi studenţi aleg să muncească în timpul facultăţii! Chiar dacă mulţi învaţă ori se distrează tot anul, există şi o altă categorie - studenţii care vor să câştige şi bani. Aşa că, imediat ce ajung în centrele universitare, caută şi un loc de muncă. Şi, ca să nu neglijeze facultatea, cea mai bună soluţie este jobul part-time. 

Studenţii care îşi doresc un job part-time, trebuie să ştie că pot găsi variante bine plătite chiar nu au experienţă şi nici studiile superioare finalizate.

Articolul continua dupa recomandari

Este adevărat că salariile pornesc de la 1.500 de lei, dar pot ajunge chiar şi până la 4.000 de lei, în funcţie de domeniu.

De exemplu, jobul de șofer este unul dintre cele mai bine plătite din ţara noastră. Iar noile servicii de ride sharing sunt cele care le pot aduce tinerilor venituri lunare de până la 1000 de euro.

Pentru cei care totuşi caută ceva mai puţin solicitant, există oferte si pentru ei. Fie că vorbim despre un post de spectator în public, care presupune un efort de doar 3 ore pe zi, sau despre unul de livrator de mâncare, salariile nu scad cu mult. Chiar şi aşa, tinerii pot câştiga între 1.500 şi 2.000 de lei pe lună.

Iar variantele nu se opresc aici. Angajatorii oferă şi posturi de operator în call-center, consultant în vânzări, ospătar sau chiar ajutor de bucătar.