Sute de domnişoare s-au înghesuit să cumpere cea mai ieftină rochie de mireasă. 27 de lei a fost oferta de Black Friday de la cel mai mare târg de nunţi al anului. Surpriza evenimentului a fost un buchet de mireasă în care era ascuns un inel cu diamant.

Toate tinerele s-au îndreptat spre colţul cu reduceri de la cel mai mare târg de nunţi al anului. Pietre, sclipici, tulle şi dantelă. Pentru toate gusturile. 27 de rochii la 27 de lei care s-au vândut ca pâinea caldă. 

Articolul continua dupa recomandari

Pe lângă rochiile de 27 de lei care au fost atracţia evenimentului, reducerile sunt substanţiale şi la alte modele. De exemplu, una dintre rochii este redusă de la 3200 de lei la 500 de lei. 

Simona are un buget bine stabilit pentru nunta ei. Rochia pariziană pe care şi-o doreşte nu trebuie să depăşească 3 mii de lei. 

O să fie despre Paris pentru că acolo am fost cerută, şi o să fie în jur de 200 de persoane, o combinaţie între olteni şi ardeleni, explică viitoare mireasă.

Cea mai norocoasă a fost Andreea care a venit din Piteşti ca să caute rochia visurilor. Nu a durat mult până a găsit-o. Iar după aceea, a fost şi câştigătoarea unui inel cu diamant. 

Am o zi norocoasă, nu mai pot de emoţii. Tremur toată, este reacţia tinerei.

Iar dacă la rochii reducerile au fost substanţiale, pentru celelalte servicii mirii sunt nevoiţi să plătească puţin mai mult. 

Am vizitat aproape toate standurile si am incercat sa facem si un cost minim pentru miri. Dacă vorbim despre rochia de mireasă, costă undeva în jur de o mie de euro. Costumul mireului este ceva mai ieftin, 500 de euro, iar dacă vorbim despre tort undeva intre 100 si 200 de euro. Serviciile foto video, 1000, 2000 de euro, iar momentele artistice, dj sau artisti, mirii trebuie sa plateasca intre o mie si cinci mii de euro.

Contractele sunt obligatorii. ANAF e cu ochii pe cântăreţi, fotografi şi cameramani, iar mirilor, le trimite formulare pentru a afla de ce servicii au beneficiat la nuntă. Doar aşa îi poate identifica pe cântăreţii şi pe fotografii evazionişti, care trebuie să plătească statului peste 10 milioane de lei. 

Sunt foarte multi care nu fac contracte iar asta afectează inclusiv pe toată lumea, si pe ei, cel mai bine e faci contract, taxele la noi sunt foarte mici, detaliază TIBERIU NEDELEA, directorul unei firme foto-video.

Inspectorii au trimis peste o mie de scrisori cuplurilor proaspăt căsătorite. Două sute dintre ele le-au şi răspuns, aşa că Fiscul împarte şi amenzi.