Program Mega Image Rusalii 2019. Cu ocazia Rusaliilor, sau Pogorârea Sfântului Duh aşa cum este cunoscută sărbătoarea la creştinii ortodocşi, românii vor avea parte o minivacanţă de trei zile, în perioada 15 - 17 iunie.

Ca în fiecare an, sărbătoarea de Rusalii este prăznuită întotdeauna duminica, la 50 de zile după Paşti.

Articolul continua dupa recomandari

Anul acesta, Rusaliile sunt sărbătorite duminică, 16 iunie, iar românii vor avea parte de un weekend prelungit, având în vedere că şi luni, 17 iunie, este zi liberă oficială.

Pentru a veni în întâmpinarea românilor care vor fi liberi în această minivacanţă, conducerea lanţului de magazine Mega Image a stabilit că programul de Rusalii 2019 va fi unul special.

Program Kaufland Rusalii 2019

Program Lidl Rusalii 2019

Program Carrefour Rusalii 2019

Program Mega Image Rusalii în magazinele din toată ţaraVezi 2 imagini în Galerie

Program Mega Image Rusalii 2019

Pe 16 iunie (Rusalii 2019), dar şi luni, în a doua zi de Rusalii, magazinele Mega Image din întreaga ţară vor funcţiona după un orar special.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de site-ul oficial al lanţului de magazine, program Mega Image Rusalii 2019 este următorul:

- Luni - Sâmbătă: 07:00 - 23:00;

- Duminică: închis.

Totuşi, programul Mega Image Rusalii 2019 poate diferi în funcţie de oraş.

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de Rusalii 2019 al fiecăruia dintre magazinele Mega Image, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.mega-image.ro și să selecteze magazinul Mega Image în care urmează să vină la cumpărături.