Program Lidl Rusalii 2019. Cu ocazia Rusaliilor, sau Pogorârea Sfântului Duh aşa cum este cunoscută sărbătoarea la creştinii ortodocşi, românii vor avea parte o minivacanţă de trei zile, în perioada 15 - 17 iunie.

Ca în fiecare an, sărbătoarea de Rusalii este prăznuită întotdeauna duminica, la 50 de zile după Paşti.

Articolul continua dupa recomandari

Anul acesta, Rusaliile sunt sărbătorite duminică, 16 iunie, iar românii vor avea parte de un weekend prelungit, având în vedere că şi luni, 17 iunie, este zi liberă oficială.

Pentru a veni în întâmpinarea românilor care vor fi liberi în această minivacanţă, conducerea lanţului de magazine Lidl a stabilit că programul de Rusalii 2019 va fi unul special.

Program Kaufland Rusalii 2019

Program Lidl Rusalii în toate magazinele din ţarăVezi 2 imagini în Galerie

Program Lidl Rusalii 2019

Pe 16 iunie (Rusalii 2019), dar şi luni, în a doua zi de Rusalii, magazinele Lidl din întreaga ţară vor funcţiona după un orar special.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de site-ul oficial al lanţului de magazine, program Lidl Rusalii 2019 este următorul:

Luni - sâmbătă: 08:00 – 19:00; (* cu excepția sărbătorilor legale).

Totuşi, programul Lidl Rusalii 2019 poate diferi în funcţie de oraş.

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de Rusalii 2019 al fiecăruia dintre magazinele Lidl, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.lidl.ro și să selecteze magazinul Lidl în care urmează să vină la cumpărături.