Premieră pe piaţa financiară de la noi: s-a deschis prima bancă americană din România. Piraeus Bank România a devenit FIRST BANK. Banca deţine şi o platformă de interacţiune video online prin care clienţii pot intra direct în legatură cu un reprezentant al instituţiei. În câteva secunde, fără să mai ajungă la ghişeu, pot cumpăra produse bancare.

FIRST BANK, prima bancă americană din România, a inaugurat prima sucursală sub noul brand.

Articolul continua dupa recomandari

Au fost prezenţi zeci de invitaţi din domeniul bancar, asigurări sau sănătate. Nu a lipsit nici Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm.

Dominic Bruynseeles, preşedintele executiv al FIRST BANK: Vrem să aducem pe piață nou nivel de servicii și un nou dinamism - suntem aici pentru a face lucrurile aşa cum se fac în America. Stilul nostru de banking se îndreaptă dinspre ceea ce este bine în această piață acum, spre mai bine.

Prima bancă americană de la noi a fost înfiinţată după ce Piraeus Bank Romania a fost cumpărată de Fondul American de Investiţii JC Flowers & Co, în luna iunie. FIRST BANK va avea 100 de sucursale, care urmează să poarte noua identitate în primele luni ale lui 2019.