Casele de amanet sunt o soluție simplă și practică în momentul în care ai nevoie de o sumă de bani. Poți lăsa într-un amanet o gamă variată de obiecte, care sunt valorificate și pentru care primești banii pe loc.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți lăsa oricând pentru o perioadă determinată de timp sau chiar definitiv!

Articolul continua dupa recomandari

Ce poți să lași la amanet

Să lași sau să vinzi un obiect către amanet înseamnă să îți alegi o casă de amanet cu cele mai avantajoase costuri poți căuta amanet în Crângași  Midas Amanet și  să duci un bun de valoare care să fie valorificat în mod transparent în fața ta. În urma verificărilor, se face un contract de predare-primire și primești banii pe loc. Există două variante optime: să amanetezi produsul pentru o perioadă de 30 de zile sau să vinzi produsul către casa de amanet. Iată ce produse se încadrează.

Bijuterii. Orice bijuterie care este confecționată dintr-un metal prețios îți aduce pe loc o sumă de bani dacă o lași la Midas amanet. În funcție de gramajul și numărul de carate al bijuteriilor se stabilește un preț final. La bijuterii se încadrează orice formă de inel, brățări, coliere, lănțișoare, pandante,  ceasuri de lux, etc.

Electronice. Tableta, telefon, laptop, computer, boxe wireless, xbox, dacă ai acasă orice aparat pe care nu îl mai folosești și este în stare perfectă de funcționare, atunci poți să primești bani pe el dacă îl lași la amanet. Cu toții avem obiecte pe care nu le mai folosim și doar ne ocupă spațiul disponibil din casă, în timp ce alți oameni caută produse bune la prețuri convenabile.

Electrocasnice. Sunt case de amanet care caută să cumpere aparate electrocasnice de mici și mari dimensiuni pentru a le vinde mai departe. Principala condiție este ca acestea să funcționeze foarte bine și să aibă un aspect îngrijit.

Genți. Gențile originale de lux pot fi vândute foarte ușor la amanet dacă sunt ale unui brand de renume. Sunt persoane care aleg să le vândă pentru că au prea multe sau nu le mai place un anumit model. De asemenea, sunt și persoane care își doresc să cumpere genți de firmă, însă nu au suficienți bani pentru a cumpăra direct din magazin.

Autoturisme. Da, sunt și case de amanet mari în care ai posibilitatea să îți amanetezi sau chiar să îți vinzi mașina. Dacă ai nevoie de o sumă mai mare de bani într-un timp scurt, îți poți amaneta autoturismul pentru o perioadă de 30 de zile. Este păstrată în condiții de siguranță și îți este înapoiată în momentul în care restitui suma întreagă.

Acestea nu sunt singurele obiecte pe care ai voie să le lași într-o casă de amanet, însă sunt printre cele mai valoroase. Într-o casă de amanet nu poți lăsa piese vestimentare sau cărți decât dacă au o valoare foarte mare, spre exemplu sunt ediții limitate dintr-o colecție sau piese vestimentare unicat.