Aveți nevoie de mobilier industrial sau comercial? Vă doriți să găsiți produse de cea mai bună calitate, durabile și solide pe care să le folosiți la organizarea magazinului sau depozitului dvs.? Soluția ideală o reprezintă produsele oferite de Frameworks SRL. 

Cine este Frameworks SRL?

Articolul continua dupa recomandari

Este compania care livrează și comercializează la nivel național o gamă largă de produse de uz industrial și comercial. Prin intermediul magazinelor online pe care le deține, adică rafturionline.ro și rota.ro, pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse precum rafturi metalice, rafturi depozitare, rafturi magazin, schelă aluminiu, schele mobile, miniplatformă, scări mobile cu platformă, scări din aluminiu, accesorii pentru magazin etc.

Compania este formată din adevărați profesioniști, cu experiență de peste 10 ani în domeniu, care sunt pregătiți să ofere tuturor celor care apelează la ei, cele mai bune sfaturi privind amenajarea spațiilor comerciale și o gamă largă de produse.

Vezi 4 imagini în Galerie

Apelând la serviciile lor vă veți organiza în mod eficient spațiile comerciale sau de depozitare. Rafturile de depozitare pe care vi le pun la dispoziție sunt de cea mai bună calitate. Există diverse tipuri de rafturi de depozitare pe care echipa Frameworks SRL  vi le pune la dispoziția pentru o bună organizare a spațiului de care dispuneți:
- raft industrial pentru paleți
- raft polițe pentru depozitare ușoară
- raft depozitare Midirack cu polițe 
- raft arhivare/depozitare

Raft industrial pentru paleți

Rafturile metalice pentru paleți reprezintă cea mai bună soluție pentru depozitarea produselor dvs. Odată achiziționate rafturile pot fi montate în unul sau două rânduri spate în spate (pe centru) în funcție de spațiul de care dispuneți.
Datorită montanților care sunt compuși din stâlpi de profil omega, fixați între ei prin înșurubare cu niște contravânturi de profil C, rafturile pot susține greutăți de peste 9000 kg. 

Acest produs oferă câteva avantaje de care este bine să țineți cont:
- Rezistență. În funcție de tipul de traverse ales, rezistența este uriașă. Fiecare nivel poate susține o greutate care variază între 1400 și 3000 kg.
- Spațiu optim. Rafturile pentru depozitarea paleților au o înălțime de 6 metri, oferind un spațiu suficient de mare. Astfel, veți putea depozita paleți de dimensiuni variabile. În funcție de necesitățile dvs., spațiile între traverse pot fi modificate. 
- Stabilitate. Un astfel de raft trebuie să fie foarte stabil. Din acest motiv, stabilitatea este respectată cu strictețe. Dacă le montați corect, rafturile pentru paleți oferite de Frameworks SRL  vor fi extrem de stabile, iar riscurile de accidente minime.

Raft cu polițe pentru depozitare ușoară

Rafturile metalice pentru depozitare ușoară dispun de poliție metalice incluse. Există trei tipuri de dimensiuni disponibile (120 cm, 150 cm și 180 cm) în ceea ce privește traversele. Pe acestea le puteți monta fără șurub doar prin clipsare. Datorită acestui sistem de prindere puteți regla polițele foarte ușor pe înălțimea raftului.  

Raft depozitare Midirack cu polițe

Rafturile pentru arhivare/depozitare sunt rafturi metalice pe care le puteți folosi pentru arhivarea cărților și documentelor, cât și pentru utilizare comercială și industrială. Polițele și profilele fabricate din tablă de calitate superioară vopsită în câmp electrostatic suportă 90 kg pe fiecare poliță în parte. Rafturile sunt complet demontabile, foarte ușor de transportat.

Vezi 4 imagini în Galerie

Frameworks vă oferă rafturile și fără polițe. În loc de polițe metalice puteți pune PAL sau OSB. 

Raft arhivare/depozitare 43x93 cm sau 60x93 cm

Rafturile pentru arhivare/depozitare sunt rafturi metalice pe care le puteți folosi pentru arhivarea cărților și documentelor, cât și pentru utilizare comercială și industrială. Polițele și profilele fabricate din tablă de calitate superioară vopsită în câmp electrostatic suportă 90 kg pe fiecare poliță în parte. Rafturile sunt complet demontabile, foarte ușor de transportat.

Dacă aveți nevoie de mai multe polițe, puteți comanda separat poliție suplimentare, opritori laterali, colțar întăritor sau spătar (panou din tablă pentru închiderea rafturilor pe partea din spate sau pentru despărțirea rafturilor).
Frameworks SRL vă pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă organiza în mod cât mai eficient spațiul comercial sau de depozitare. 

Vezi 4 imagini în Galerie

Așadar, vă recomandăm să apelați cu încredere la produsele livrate și comercializate de această companie. Nu veți regreta alegerea făcută. Dimpotrivă, vă veți convinge în scurt timp de calitatea superioară a produselor achiziționate, dorindu-vă să cumpărați și alte produse oferite de această companie.