Serviciile unei case de amanet reprezintă o modalitate practică prin care poți obține sume importante de bani, rapid și sigur. Astfel că, agențiile Midas vin cu o nouă ofertă, valabilă în toate agențiile de amanet, pentru a-și fideliza și răsplăti clienții.

Dacă închei un contract pe 3 LUNI, la Midas te bucuri în a patra lună de 0% COMISION. De asemenea, în câteva locații de amanet în București primești un voucher cadou pe care îl poți folosi la achiziționarea obiectelor electronice și bijuteriilor din aur și argint expuse la vânzare.

Articolul continua dupa recomandari

Ce presupune? Casele de amanet sunt locațiile des întâlnite, care îți pun la dispoziție sume mari de bani, împrumut și nu numai, dacă ești posesorul unor bijuterii, electronice sau chiar autoturisme. Sumele de bani primite în urma bunurilor lăsate în casa de amanet sunt oferite pe loc, în urma unui control din partea unui evaluator, care se află în casa de amanet.

Agențiile Midas oferă atât varianta de împrumut, cât timp lași obiectele gaj în schimbul banilor primiți, dar și varianta de a cumpăra produsele aduse, dacă vrei să le vinzi.

Obiectele sunt evaluate, iar prețul oferit este justificat prin calitatea și aspectul produsului lăsat. Practic, oricine deține o bijuterie sau un aparat electronic valoros poate primi pe loc contravaloarea produsului. Comisionul este stabilit de la început, între client și casa de amanet printr-un contract pentru ambele părți și nu există posibilitatea de a se schimba pe toată perioada inițială.

Obținerea unui împrumut se face rapid și fără alte birocrații greu de depășit. Condiția minimă implică o persoană majoră și un bun pe care să îl aducă în condiții decente. Nu este necesar să fie un produs nou sau în stare perfectă, important este ca bijuteriile să fie din aur, argint sau chiar platină, iar electronicele precum telefoanele, tabletele sau monitoarele să aibă un aspect îngrijit și să fie în stare bună de funcționare.

Ridicarea obiectelor presupune achitarea contravalorii produselor lăsate și comisionul stabilit inițial. Dacă se depășeste perioada atunci se adaugă un comision suplimentar, care îți este prezentat de la bun început.

Midas este o casă de amanet cu o experiență îndelungată datorită încrederii, dar și siguranței pe care le oferă clienților. Oferă întotdeauna condiții avantajoase pentru obiectele lăsate pentru obținerea unui împrumut. Agenția primește o gamă variată de produse, iar datorită numărului mare de sucursale, găsești una chiar în apropierea casei și nu trebuie să pierzi mult timp în trafic.

Midas amanet pune la dispoziție amanet de bijuterii, amanet electronice și amanet auto. Este o soluție urgentă care îți oferă un împrumut rapid doar prin intermediul unui inel, a unei brățari sau telefon mobil ori mașina dacă vorbim despre sume mai mari de bani. Se acceptă orice mașină, datele cerute fiind modelul mașinii, anul fabricației sau tipul motorului.

Este casa de amanet, care oferă timpul cel mai mare de așteptare de pe piață, dar și locul în care bunurile sunt păstrate în deplină siguranță.