Maşina a devenit, pentru mulţi dintre noi, o piesă indispensabilă din viaţa noastră, asigurându-ne comoditate şi rapiditate atunci când trebuie să ajungem la o destinaţie, în vacanţă sau ne facem cumpărăturile şi nu dorim să apelăm la mijloacele de transport în comun.

Astfel, este foarte important să cunoaştem, în primul rând, componentele unui autoturism pentru a avea grijă de el într-un mod corespunzător.

Articolul continua dupa recomandari

De altfel, atunci când achiziţionăm o maşină trebuie să ţinem cont şi de cheltuielile pe care le vom avea, în afară de utilizarea combustibilului, cu întreţinerea ei. Ştim că niciun obiect nu funcţionează veşnic, iar autoturismul nu face excepţie. Aşadar, este important ca piesele auto pentru maşina pe care o cumpărăm să se găsească rapid în cazul în care este nevoie să le înlocuim.

Credibilitatea furnizorului, un factor important

Totodată, este important să fim foarte atenţi de unde cumpărăm piesele de care avem nevoie pentru autoturism, pentru a ne asigura că sunt potrivite şi utilizarea lor nu ne afectează automobilul, ba chiar că au o durată cât mai mare de viaţă.

Atunci când achizitionaţi piese auto este foarte util să verificaţi documentele de provenienţă a acestora pentru a vă asigura că sunt originale, fiind recomdandat de specialişti să cumparaţi doar de la distribuitori autorizaţi.

Dacă doriţi să nu întâmpinaţi probleme atunci când achiziţionati astfel de bunuri, vă recomandăm piese auto de la Autohut.

De ce să cumpărăm piese auto de la Autohut

Firma şi-a început activitatea ca start-up în luna ianuarie a anului 2013, relativ recent, iar în doar 5 ani a avut o evoluţie spectaculoasă, devenind unul dintre principalii furnizori de pe piaţa de piese auto online.

Când intraţi pe site, puteţi vedea că sunt expuse online peste 2 milioane de piese şi accesorii auto pentru orice tip de maşină.

Datorită evoluţiei în mediul online, în 2015, firma a deschis şi un service auto, pentru a îşi ajuta clienţii în găsirea serviciilor de calitate pe care le căutau. Deocamdată, un astfel de atelier este deschis doar în Bucureşti, iar scopul lui este ca după ce clientul îşi achiziţionează piesele auto de care are nevoie, acesta să poată beneficia şi de montarea pieselor.

Mai mult, pe site puteţi găsi şi diferite promoţii, în funcţie de bunurile achiziţionate, pentru fidelizarea clientului.

Echipa se bazează pe profesionalism şi seriozitate, fiind evident că asigurarea unui serviciu de calitate duce la fidelizarea celui care achiziţionează. Practic, cu cât posesorul maşinii care cumpără piesele auto de la Autohut este mai mulţumit, cu atât şansele să revină, în cazul în care va avea nevoie, sunt mai mari. Şi până la urmă asta ne dorim cu toţii, nu? Clientul, servicii de calitate, furnizorul o afacere care să funcţioneze.

Piesele pot fi cumpărate în rate

Firma asigură transport gratuit pentru orice comandă de peste 399 lei, în limita a 20 de kilograme, iar sub această sumă, transportul este de 25 de lei, tot în limita a 20 de kilograme. Toate produsele puse spre vânzare beneficiază de garanţia oferită de producător, existând posbilitatea ca, spre exemplu, dacă valoarea comenzii dumneavoastră este ridicată şi nu puteţi plăti toate bunurile cu banii jos să puteţi face achiziţia în rate la sediul firmei sau online prin StarBT, Card Avantaj, BRD Finance şi Alpha Bank.

Un plus este faptul că nu trebuie să asteptaţi o perioada îndelungată până vă veţi primi comanda, întrucât piesele auto de la Autohut vor ajunge repede, fiind livrate prin curier în 24 de ore sau chiar în ziua în care le-aţi comandat.

Un aspect important în apelarea serviciilor Autohut este că angajaţii vă pot oferi consultanţă atunci când doriţi să faceţi o achiziţie. Ca în orice domeniu, este important un sfat din partea profesioniştilor, cu atât mai mult când este vorba despre bunuri destul de costisitoare, care au legatură cu facilitarea transportului dumneavoastră în siguranţă

De asemenea, dacă piesele auto pe care le-aţi achiziţionat nu sunt cele dorite, aveţi posibilitatea ca în termen de 30 de zile să le returnaţi, primind banii înapoi.