Şoferii care circulă pe Autostrada Soarelui (A2) sunt sfătuiţi să nu stea la cozile formate la benzinării şi la staţia de taxare de la Feteşti şi să plătească a doua zi până în ora 23.59, în condiţiile în care s-au format cozi, au declarat duminică, pentru News.ro, reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), informează News.ro

”Şoferii sunt sfătuiţi să nu stea la cozile formate la benzinării şi LA staţia de taxare de la Feteşti. Ei pot plăti la benzinării sau prin SMS a doua zi, până în ora 23.59”, au afirmat reprezentanţii CNAIR.

Articolul continua dupa recomandari

A2 este principalul drum care face legătura între Bucureşti şi staţiunile de pe litoral. În timpul verii, devine unul dintre cele mai aglomerate şosele din România.

Autostrada a fost aglomerată şi sâmbătă, iar CNAIR a reamintit şoferilor că pot plăti taxa de pod de la Feteşti şi prin SMS şi după ce au trecut de staţie.

”În cazul în care nu aţi achitat PEAJ la momentul efectuării trecerii, puteţi face acest lucru până a doua zi la ora 23.59, prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, prin SMS şi la toate punctele acceptate din ţară (Mol Retail Comerţ, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil Romania SRL, UNTRR)”, se arată în comunicat publicat sâmbătă.

Sursă: News.ro