Bonurile fiscale emise în data de 27 aprilie, cu o valoare de 187 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea specială a Loteriei bonurilor fiscale, de sâmbătă,31 decembrie.

La această extragere, informează Agerpres, au participat bonurile fiscale emise între 17 aprilie şi 15 decembrie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. 

Articolul continua dupa recomandari

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.