Două persoane au murit și alte trei au fost rănite în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe DN22 în județul Constanța. Pentru descarcerarea victimelor a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerarea ale ISU Dobrogea.

Accidentul s-a petrecut pe DN22 Constanța-Tulcea, la ora 6, duminică de dimineaţă. Două autoturisme, un BMW cu număr de Constanța și o Dacia Logan, înmatriculată în Tulcea, s-au ciocnit violent între localitățile Palazu Mic și Cogealac. 

Articolul continua dupa recomandari

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini, în care două persoane au rămas încarcerate, a fost distrusă în întregime. Cealaltă s-a răsturnat cu roțile în sus. Ambele autoturisme au fost aruncate în afara carosabilului.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale cu ambulanțe și salvatori ISU Dobrogea cu autospeciala de descarcerare, polițiști. Cele două persoane încarcerate, din mașina de Tulcea, erau decedate. 

Alte trei victime din cealaltă mașină erau rănite, fiind conștiente, cu traume minore. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului. Șoferul mașinii cu număr de Constanța era băut. Avea o concentrație de 0,61 mg/litru alcool pur în aerul expirat.