Ritmul vieții cotidiene poate să fie copleșitor uneori, iar un bărbat care este ocupat mereu cu activitățile de la muncă şi cele de acasă trebuie să știe că poate să le facă față cu mai multă ușurință, dacă folosește cele mai eficiente soluţii.

Uite care sunt lucrurile care îţi vor face viaţa de zi cu zi mai comodă şi care îţi salvează timp:

Articolul continua dupa recomandari

Plăţile online în orice moment al zilei

Poţi să uiţi de drumurile până la ghişeu şi de statul la cozile interminabile care îţi ocupă timpul în fiecare lună. Dacă ai un cont la bancă şi un smartphone, tot ce mai rămâne de făcut este să îţi activezi serviciile de Internet Banking. Vei primi un token de la bancă, pe care îl vei folosi de fiecare dată când te vei autentifica în cont ca să efectuezi plăţi noi, direct de pe laptop sau de pe telefon.

Ca să plăteşti rapid de pe telefon, în timp ce stai relaxat acasă pe canapea, trebuie să descarci o aplicaţie, diferită în funcţie de banca la care eşti client. Vei plăti facturile la orice oră, în doar câteva minute, fără să îţi mai baţi capul cu drumurile la ghişeu.

Un studiu efectuat de cei de la iSense Solutions, o companie care oferă servicii integrate de marketing şi studii de piață, a arătat că bărbații sunt mai deschiși să facă plăți online decât femeile, iar 58% dintre ei fac plăţi online în mod regulat.

Fă cumpărături rapide şi fără efort

Ajungi acasă obosit de la muncă şi te pregăteşti să te uiţi la meci, dar îţi dai seama că, în drumul spre casă, ai uitat să faci cumpărăturile.

Vestea bună e că nu mai trebuie să faci un drum în plus la magazin, ci poţi să îţi comanzi online produsele preferate şi o bere de calitate şi eşti pregătit pentru o seară de meci. E comod, rapid şi fără prea mult efort, la fel ca atunci când îţi rogi soţia să îţi aducă o bere rece din frigider.

Investeşte într-un un gadget practic

Câteodată e greu să ştii unde ai pus toate telecomenzile din casă, aşa că o singură telecomandă inteligentă care să te scape de această grijă e tot ce ai nevoie. Poate să fie folosită pentru computer, un televizor smart, DVD player sau consolă și combină avantajele unei telecomenzi tradiționale cu cele ale unei tastaturi sau mouse. În plus, telecomanda multifuncțională o poți folosi chiar şi pentru apeluri prin Skype sau pentru a seta temperatura aerului condiționat.

Dacă vrei să găsești cele mai utile lucruri care să îţi ușureze viața, soluțiile sunt mult mai accesibile decât ai crede și sunt întotdeauna la îndemână. Trebuie doar să începi să te organizezi mai bine şi să profiți de avantajele tehnologiei moderne.

Sursă foto: Pexels