Intr-un bloc de apartamente sau intr-o cladire de birouri, instalarea unui ascensor performant conteaza foarte mult pentru calitatea vietii celor care il folosesc zilnic. De aceea, presedintii de asociatie sau dezvoltatorii imobiliari trebuie sa fie constienti de beneficiile pe care un lift de persoane foarte bun le aduce intr-o cladire.

De la cresterea valorii unui apartament din acel bloc, la cresterea accesibilitatii si a confortului, un ascensor de ultima generatie isi merita toti banii. Mai mult decat atat, beneficiarii se bucura si de asistenta specializata, venita din partea companiei de ascensoare la care apeleaza. Asadar, sa vedem ce beneficii poate aduce unei cladiri instalarea unui ascensor de persoane performant:

Articolul continua dupa recomandari

Imbunatatirea calitatii vietii

Daca se opteaza pentru instalarea unui ascensor de ultima generatie, beneficiarii au parte de cea mai buna experienta, atat la urcare cat si la coborare, pentru ca aceste produse sunt astazi adevarate revelatii tehnologice. De exemplu, un ascensor de la MP IFMA poate fi configurat in functie de pretentiile clientilor, dintr-o gama larga de finisaje, cu o varietate de modele de plafoane de iluminat. In functie de nevoi si de dimensiunea putului, se poate alege capacitatea de transport si viteza de urcare / coborare.

Intr-un bloc sau intr-o cladire de birouri, calitatea vietii se imbunatateste semnificativ, in urma instalarii unui ascensor MP IFMA.

Valoarea locuintelor creste

In cazul in care un ascensor de ultima generatie este instalat, valoarea locuintelor sau a spatiilor din cladirea respectiva creste. De aceea, putem spune despre integrarea unui lift intr-o cladire de apartamente ca este o adevarata investitie. Viteza cu care un ascensor MP IFMA transporta persoanele intr-o cladire de birouri de peste 20 etaje reprezinta un diferentiator foarte bun in cursa pentru atragerea potentialilor chiriasi. De aceea, ascensoarele de top aduc foatre multe bile albe in buzunarele dezvoltatorilor imobiliari, suficient de inspirati incat sa vada uriasul potential pe care acestea le transporta.

Accesibilitate si libertate de miscare

Libertatea de miscare este un criteriu foarte important, ce sta la baza achizitionarii unui astfel de produs. Un ascensor de persoane ofera accesibilitate intr-o cladire, insa un ascensor de top urca aceasta utilitate la un alt nivel, prin inovatie si tehnologie. De aceea, pasagerii unui lift modern nu doar ca ajung in cel mai scurt timp acolo unde vor, dar se pot bucura de un confort ridicat si de un timp de asteptare mult mai mic. Totul pentru ca transportul pe verticala sa se transforme intr-o experienta cat mai placuta, fie ca vorbim despre ascensoare de persoane, lifturi pentru autoturisme sau lifturi pentru marfa.

Iata care sunt 3 dintre cele mai bune argumente pentru instalarea unui ascensor de top intr-o cladire de birouri sau intr-un bloc de locuinte. Calatorii trebuie sa se bucure mereu de o experienta optima, de la confort la viteza cu care ascensorul pentru persoane se deplaseaza. MP IFMA ofera cele mai bune ascensoare si servicii de mentenanta ale acestora, disponibile in cel mai scurt timp posibil, datorita unei echipe intregi de profesionisti. Solutiile propuse de MP IFMA tin cont de cerintele clientilor, de la materialele alese la nevoia acestora si numarul de persoane care vor folosi ascensorul, intr-o singura zi.