La nici zece luni, un băiețel a trecut deja printr-o operație și se pregătește de alte două. Dacă părinții lui vor aduna banii pentru ele. Noi suntem, însă, siguri că vor reuși, pentru că trăim într-o țară cu oameni generoși când vine vorba despre suferința celor mici. Alexandru este un puști vesel, dar care s-a născut cu o malformație genitală și, neoperat, copilul riscă blocaj renal. Ca asta să nu se întâmple, îi putem fi cu toții alături. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei "Vreau sa Ajut" din care va fi sprijinit Alexandru, dar și alți copii.

ANGELA IONETE, mama lui Alexandru: Noi suntem Alexandru, Anduțu, în vârstă de nouă luni jumate, și suferim de hipospadias, gradul trei spre patru.

Articolul continua dupa recomandari

Alexandru s-a născut prematur și are în fișa de externare un lung șir de diagnostice. Hernia a fost deja operata dar suflul sistolic și hipospadiasul sunt pe lista părinților lui la capitolul "de vindecat". Mobilizarea de acum a familiei este pentru malformația genitală a lui Alex.

ANGELA IONETE, mama lui Alexandru: Această boală nu-I dă voie organului genital să crească, poate face blocaj renal pentru că el n-ar putea urina corect, nu se știe pe unde urinează. Am descoperit această boală când l-am născut, la un interval de două săptămâni.

DANIEL IONETE, tatăl lui Alexandru: Ca și bărbat, îmi pot da seama ce stare psihoemoțională poate avea el după o anumită vârstă din această cauză. Ca orice părinte, ne dorim ca copilul lui să fie bine.

Așa că Angela și Daniel Ionete, ca toți părinții, au căutat cele mai bune soluții medicale pentru copilul lor. Și cei mai buni medici.

DANIEL IONETE, tatăl lui Alexandru: Să nu intervină cu multe intervenții chirurgicale asupra lui.

ANGELA IONETE, mama lui Alexandru: Intervenția va avea loc în două etape. Aceasta se face doar în Belgrad. Se practică și la noi în România dar cu operații în număr enorm de mare, au fost copii operați și de 11 ori.

Și chiar dacă Alex ar fi operat de numai două ori aici, acasă, operația s-ar face în clinică privată la costuri mult mai mari decât la Belgrad. Așa că părinții speră să ajungă cu Alex în Serbia.

ANGELA IONETE, mama lui Alexandru: Sunt două operații, una pentru îndreptare, a doua pentru cosmetizare, această operație este, per total, 12 mii de euro.

Cum poate fi ajutat Alexandru

Puteti contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut" donand doi euro prin SMS la numarul 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut". Sau, sunand la numerele afisate pe ecran, din reteaua Telekom, reteaua de telefonie fixa. Aceste numere sunt alocate gratuit Campaniei Vreau sa Ajut. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Din fondul de solidaritate al campaniei îl putem ajuta pe Alexandru dar si pe alti copii. Puteti dona si nominal in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui online sau prin paypal mentionind numele Alexandru. Orice sumă contează!

SMS 8848 / TELEKOM ROMANIA MOBILE: Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

TELEKOM, RETEAUA DE TELEOFONIE FIXA:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU