Fiecare om are Everestul lui. Fiecare dintre noi se luptă zi de zi cu o teamă sau trăieşte o provocare. Din această idee s-a născut o speranţă. O speranţă care începe cu un mesaj. Mesajul din noul spot al campaniei "Vreau să ajut". 8848 este numărul de telefon unde puteţi face donaţii, 8848 de metri are vârful Everest. Horia Colibăşanu, românul care a cucerit Everestul în primăvară, este unul dintre eroii videoclipului. Pe celălalt îl cunoaşteţi imediat. Sandra Stoicescu a ajuns la filmări direct din studio-ul emisiunii "100 de minute". 

El este Tamer. Copilul care-şi escaladează frica. El nu mai are nevoie de prezentare. Horia Colibăşanu este primul alpinist român care ajunge fără şerpaşi sau oxigen suplimentar pe Acoperisul Lumii. Vârful Everest, la 8848 de metri altitudine.

Articolul continua dupa recomandari

Fiecare poveste frumoasă are un început... "Povestea a început prin a face un clip. L-am dorit să fie dătător de speranţe, să nu fie ceva trist, pentru că marea majoritate a oamenilor nu mai au nevoie de ceva trist în viaţa lor."

Iar oamenii au nevoie de speranţă. "Împreună lucrăm ca să salvăm copii cu leucemii, toate tipurile de cancer, toate tipurile de malformaţii. Este Everestul nostru". Misiunea Fundaţiei Mereu Aproape. "Everestul lor e lupta pentru viaţă, dar nu toţi pot ajunge pe vârf, singuri ca Horia. Everestul nostru e să le dăm împreună o şansă. 8848. Susţine campania "Vreau să ajut" şi un copil va putea zâmbi."