După ce am avut probleme cu drumul spre mare, acum este rândul drumului spre munte să dea de furcă turiştilor. Şoseaua care face legătura între Predeal şi Râşnov a intrat în reparaţii iar lucrările vor dura până la sfârşitul verii. Asta înseamnă mai mult timp pierdut până la destinaţie. 

Turiştii care vor sa vină în weekend la munte, în special cei care vor să viziteze zona Răşnov-Bran, ar trebui să se înarmeze cu multă răbdare, pentru că, între 10 iulie şi 30 august, circulația între Predeal şi Râşnov va fi restricţionată. Din cauza lucrărilor de asfaltare, traficul pe DN 73A se va desfăşura pe un singur fir şi va fi semaforizat, iar cei care trebuie să circule între cele două localităţi şi vor să evite aglomeraţia vor putea ocoli prin Braşov. Această rută alternativă le va prelungi însă călătoria cu cel puţin 40 de minute. 

Articolul continua dupa recomandari

Pe de altă parte, deşi începutul lucrării a fost stabilit pentru ieri, nici la această oră muncitorii şi utilajele nu au ajuns pe şantier. Programul de muncă al drumarilor ar fi trebuit să fie de luni până joi, între orele 07 şi19, iar în weekend între orele 21:00-07:00. Turistii vor avea parte de circulație îngreunată şi pe DN73, mai exact pe drumul dintre Braşov şi Bran, unde asa cum ne-am obisnuit de ani buni, traficul este semaforizat, tot din cauza lucrărilor de asfaltare.