Aleşii ţării se pot lăuda cu maşinile de lux pe care le au în garajul personal. Am aruncat o pirivire peste declaraţiile de avere ale deputaţilor şi senatorilor şi am făcut top al parlamentarilor cu cele mai multe maşini.

Călin Popescu Tăriceanu colecţionează maşini, majoritatea de epocă. În total are în garaj 6 automobile dintre care 4 sunt de colecţie şi o motocicletă. Tăriceanu este şi parlamentarul cu cele mai multe maşini.

Articolul continua dupa recomandari

La capitolul maşini de lux se încadrează şi senatorul PNL, Mircea Cazan. Acesta deţine o super maşină în valoare de aproape 100 de mii de euro. Este vorba despre un autoturism Tesla, cumpărat în anul 2014.

La polul opus, este senatorul Marin Gheorghe care se mândreşte cu un Trabant din anii 80. Majoritatea senatorilor deţin în medie 2 maşini.

În partea cealaltă, la Camera deputaţilor, din cei 328 de deputaţi, jumatate au declarat că nu deţin nicio maşină pe numele lor, în timp ce 2 deputaţi au cinci maşini în garaj. Aceştia sunt Alexandru Bălănescu de la PSD şi Sorin Câmpeanu de la PRO România.

Aleşii nu sunt pasionaţi doar de maşini. De exemplu, senatorul Laszlo Attila are nu mai puţin de 3 motociclete şi un ATV.