Veşti proaste pentru şoferii care lucrează într-una dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei! Aceştia vor petrece mai mult timp în trafic şi asta pentru că lucrările de pe şoseaua Fabrica de Glucoză au dus la închiderea unei noi porţiuni de drum.

Proiectul pentru lărgirea arterei a scos până acum din visteria statului aproape 50 de milioane de lei. Există totuşi şi veşti bune: lucrările s-ar putea încheia peste doar câteva luni.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi lucrările pentru lărgirea şoselei de la 2 la 4 benzi sunt aproape de final, şoferii mai au de trecut o ultimă probă a răbdarii. Încă din weekend, muncitorii au închis porţiunea drum care face legătura între strada Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca.

Costea Claudiu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: În acest context, brigada rutieră solicita conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate în zonă precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţile poliţiştilor. 

Lucrările pe şoseaua Fabrica de Glucoză au început la jumătatea anului 2018 şi trebuiau să fie gata în luna august a anului trecut.

Într-o postare pe Facebook, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că lucrările s-ar putea finaliza în această primăvară.