Solidaritate între şoferii români de TIR care lucrează în străinătate. Mai mulţi şoferi au răspuns apelului lansat de fiul lui Florin şi au trimis familiei bani pentru a-l putea aduce acasă pe bărbatul care şi-a găsit sfârşitul într-o benzinărie din Franţa.

Fiul lui Florin Ciunterei a lansat pe Facebook un apel pentru a-şi putea aduce tatăl acasă pentru a-l înmormânta creştineşte.

Articolul continua dupa recomandari

"Mă adresez tuturor colegilor Lui Tata si prietenilor Lui" Florin CF" 🙁si prietenilor lui ,cred ca a-ti auzit de tragedia pe care a patit-o si prin momentele grele prin care trecem prin momente foarte grele si vrem sa il aducem acasa sa il putem inmormanta cum se cuvinte ... eu sunt fiul Lui , Tata din pacate a plecat in cea mai lunga cursa si nu o sa se mai intoarca niciodata... poate cer prea mult dar vrem sa il vedem acasa si ne e greu si un mic ajutor din partea colegiilor Lui care l-ati cunoscut ar conta foarte mult...🙁 Vă multumesc! Drumuri bune sa aveti si fara pericole!", a scris fiul şoferului.

Numeroşi şoferi au răspuns pozitiv şi au trimis bani familiei.

Florin Ciunterei era veteran de razboi al Armatei Romane, insa lucra ca sofer profesionistVezi 2 imagini în Galerie

Florin Ciunterei şi-a pierdut viaţa, săptămâna trecută, într-o benzinărie de pe o autostradă din Franţa, în zona oraşului Nancy.

Bărbatul din Bistriţa-Năsăud era veteran de război al Armatei Române şi a luptat în mai multe misiuni din Afganistan şi Irak.

După ce s-a retras din cariera militară, Florin s-a angajat ca şofer profesionist de TIR şi lucra pe comunitate.

Săptămâna trecută, Florin a fost găsit mort într-o benzinărie de pe o autostradă din Franţa, după ce, timp de două zile, nu a răspuns nimănui la telefon.