Șoferi români, terorizați de imigranți între Franța și Anglia. În fiecare săptămână, zeci de șoferi, mulți dintre ei români, trăiesc cu spaima imigranților care se urcă în remorcile TIR-urilor pentru a trece din Franța în Anglia.

Un astfel de caz s-a petrecut, seara trecută, în parcarea unei benzinării situate la aproximativ 200 de kilometri de Calais (Franța).

Articolul continua dupa recomandari

Un șofer român a auzit mai multe zgomote în partea din spate a TIR-ului pe care îl conduce și cu care face curse între Franța și Anglia.

După câteva minute, șoferul român a descoperit că în remorca TIR-ului său s-au urcat mai mulți imigranți.

Bărbatul a cerut ajutorul colegilor săi pe un grup dedicat de pe Facebook, iar șoferii i-au oferit mai multe sfaturi pentru a nu fi rănit sau chiar ucis de imigranții care ar face orice pentru a ajunge din Franța în Anglia.

Ungurii cer interzicerea şoferilor români pe şosele: 'Fără criminalii români! Oameni primitivi şi murdari!'

Soferi romani, terorizati de imigrantiVezi 2 imagini în Galerie

Șoferi români, terorizați de imigranții care vor să ajungă în Anglia

"Scuzați de deranj, dar cred că s-au urcat băieții la mine în remorcă. Ce e de făcut? Nu am mai trecut prin așa ceva", a scris românul.

În scurt timp, colegii șoferului i-au răspuns și toți l-a sfătuit să nu deschidă remorca și nici să interacționeze cu imigranții care se ascundeau.

"Eu am avut acum patru luni,  șase persoane (n.r. în remorcă). Am sunat la jandarmerie și i-au dat jos!!! Să nu te dai la ei că o să ai probleme!", a răspuns unul dintre șoferi.