Un şofer român de TIR a murit în Spania după ce a făcut infarct în timp ce dormea. Vestea morţii lui Tudor a căzut ca un trăsnet pentru familia bărbatului din Brăila, dar şi pentru colegii săi.

Mircea Dan Tudor locuia în Spania, alături de familie, în localitatea Castellon de la Plana, şi lucra ca şofer de TIR de mai mulţi ani.

Articolul continua dupa recomandari

Vineri, 13 iulie 2018, Tudor a fost găsit mort după ce ar fi făcut un infarct în timp ce dormea.

În urmă cu numai câteva luni, un prieten al românului ar fi vorbit cu acesta, iar Tudor i-ar fi spus că se teme de soarta pe care au avut-o toţi cei din familia lui care au murit de tineri din cauza problemelor cardiace.

"Adio prieten drag! Acum 6 luni m-ai spus că genetica familiei te face să crezi că nici tu nu vei scăpa de tăișul crunt al morții. IARTĂ-MĂ CĂ NU AM CREZUT!", a scris Ion.

Colegii lui Tudor au postat sute de mesaje de condoleanţe pe Facebook, iar unii dintre ei chiar au donat bani pentru ca şoferul român să fie adus acasă, la Brăila, pentru a fi înmormântat creştineşte.

"A plătit un preț mult prea mare pentru un trai mai bun", a comentat Marian.

În ultimii ani, sute de şoferi români şi-a pierdut viaţa pe şoselele Europei, fie în urma unor accidente rutiere, fie din cauza unor probleme de sănătate, însă toţi aveau un singur scop: să ofere familiei un trai mai bun.

Din nefericire, astfel de cazuri se vor repeta şi în viitor.