Tragedie pentru o familie din Bistrița Năsăud. Tată și soț, Florin Ciunterei, un șofer român de TIR plecat în străinătate pentru un trai mai bun, a fost găsit mort într-o benzinărie din Franța.

Totul a început în urmă cu două zile, atunci când Florin, șofer profesionist angajat la o firmă din România, a dispărut efectiv și nu a mai răspuns la telefon rudelor și prietenilor.

Articolul continua dupa recomandari

Oamenii s-au alarmat și chiar au postat un mesaj pe grupurile de profil de pe Facebook.

"Căutăm pe un prieten bun care de două zile nu răspunde la telefon. Familia e îngrijorată! Dacă vreun coleg vede mașina din fotografie în vreo parcare cu perdelele trase vă rog din suflet să încercați să vedeți ce se întâmplă și să ne anunțați !!  Pe șofer îl cheamă Florin CF Ciunterei ! Auto Volvo albastru BN 05 FDR. E plecat pe ruta Barcelona (SP) către 33649 Bielefeld (DE). Ultimul contact cu familia a fost de undeva din Franța!!!Vă rog să distribuiți mai departe postarea! Sperăm că Bunul Dumnezeu să ne ajute să aflăm cât mai repede vești de la el!Mulțumesc anticipat!", se arată în postarea de pe Facebook.

Un șofer român de TIR a fost găsit mort într-o benzinărie din FranțaVezi 2 imagini în Galerie

Teribila veste a venit astăzi, atunci când colegii lui Florin au descoperit că bărbatul și-a pierdut viața.

Potrivit șoferilor, Florin Ciunterei a murit într-o benzinărie din Franța, în apropiere de orașul Nancy.

Cel mai probabil, el a suferit un stop cardiac, însă toate împrejurările în care românul și-a pierdut viața vor fi stabilite de polițiștii locali.