Suntem în perioada în care totul capătă strălucire. Brazii sunt împodobiţi, ferestrele - luminate, casele sunt frumos decorate, dar în ziua de azi nu putem uita de. maşini. Şi dacă vă gândiţi la acele accesorii ca nasul sau urechile de ren pe care mulţi şoferi le folosesc să-şi accesorizeze autoturismul de sărbători, un tânăr din Oradea a dus ideea la un alt nivel. Şi-a împodobit toată maşina cu mii de beculeţe colorate. Şi nu e singurul care a vrut să inoveze.

Din maşina care aduce Crăciunul pe străzile din Oradea răsună deja colinde. Posesorul se plimbă seară de seară prin oraş pentru a vesti sărbătorile de iarnă.

Articolul continua dupa recomandari

SEBASTIAN MOLNAR, șofer: Ideea am obţinut-o de pe Internet, mai bine zis de pe Youtube, am văzut nişte videoclipuri la britanici şi la americani şi când am căutat dacă găsesc aşa ceva şi prin România, nu am găsit nimic.

A făcut totul singur. Şi-a îmbrăcat practic autoturismul în instalaţii luminoase pe care le-a lipit cu bandă adezivă. Apoi a transformat portbagajul într-o priză uriaşă. ILL 16.00

1.600 de beculeţe dau acum strălucire maşinii.

SEBASTIAN MOLNAR, șofer: Costă aproximativ 350 de lei. A durat aproximativ 10 ore.

Localnicii s-au înghesuit să se fotografieze cu maşina luminoasă.

Pasiunea pentru autoturisme l-a făcut pe un alt tânăr din Oradea să-şi pregătească bătrâna Dacie, de 40 de ani, pentru Crăciun. Aici, nu instalaţia luminoasă, ci tricolorul îmbracă autoturismul. Nu lipsesc nici coarnele de ren şi nasul roşu. Iar, pentru încălzirea. pasagerilor, în portbagaj sunt pregătite paharele de pălincă.

ERVIN KOSZTA, șofer: O Dacie tradiţională 1300. Personalizată în stil românesc, cu steagul României, iar în portbagaj are cu totul ceva original şi nelipsitele pahare de pălincă.

De altfel, o mulţime de maşini sunt tranformate în această perioadă, în renii lui Moş Crăciun.