Un șofer român a circulat pe o autostradă din Ungaria tractând o mașină urcată pe o platformă plină cu bagaje. Reacția virulentă a șoferilor din trafic a atras atenția atât a presei locale, cât și a poliției maghiare.

(Actualizare): Șoferul român ne-a contactat și susține că a circulat în condiții legale, transportând mașina Volkswagen Polo pe o platformă cu lift, iar automobilul nu se sprijină astfel pe bagajele învelite cu o folie albastră. Șoferul ne-a furnizat și imagini din alt unghi cu transportul pe care l-a făcut în Ungaria.

Articolul continua dupa recomandari

Mașina transportată pe platformăVezi 4 imagini în Galerie

Volkswagen Polo pe platforma cu liftVezi 4 imagini în Galerie

Transportul românului a fost fotografiat de un șofer în timp ce circula pe Autostrada M7 din Ungaria. Fotografia a devenit virală și a devenit subiect de știri în țara vecină.

Mașina românului a apărut astfel într-un reportaj din jurnalul televiziunii maghiare RTL, în care au fost prezentate și cazurile altor români care au reprezentat un pericol pe autostrăzile din Ungaria.

Remorcă de Caraș Severin cu bagaje și o mașinăVezi 4 imagini în Galerie

La vederea fotografiei care a fost postată de un martor pe Facebook, ziarul Origo a întrebat poliția maghiară. Și ei surprinși de imagine, polițiștii au spus că nu mai este vorba despre o simplă contravenție, ci mai degrabă o infracțiune.

Notă: Acest articol a fost actualizat pentru a include și poziția șoferului român, care susține că a circulat în condiții legale, cu o platformă cu lift.