Cei mai îndemânatici şoferi din ţară s-au adunat la Gheile Grădiştei pentru o premieră a probelor de raliu din România. 85 de maşini tunate vor încerca să scoată cel mai bun timp pe serpentinele înguste care duc spre Moeciu. Traseul nu a mai fost încercat până acum şi va pune serios la încercare abilităţile şoferilor.

Cei mai buni piloţi ai momentului vor lua startul mâine la una dintre cele mai spectaculoase curse de viteză în coastă din România, pe drumul ce leagă Moeciu de Cheile Grădiştei. De altfel, traseul este o premieră pentru piloţi, deoarece este pentru prima dată când această cursă se organizeză acolo.

Articolul continua dupa recomandari

85 de maşini vor încinge asfaltul pe circuitul ce are o distanță de 3,35 de kilometri, cu o diferență de altitudine între start şi finiș de 224 de metri. De altfel, urcările contra cronometru vor fi o adevărată provocare pentru piloţi.

Cu siguranţă evenimentul va atrage sute de turişti care vor admira atât maşinile la standuri, cât şi concursul. Printre piloţi va fi prezent şi Dani Oţil.