O tânără în vârstă de 29 de ani a reuşit o performanţă greu de egalat pentru orice şofer. Tânăra şi-a 'uitat' maşina într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti şi a încurcat tot traficul.

Totul s-a întâmplat duminică seară, la intersecţie bulevardului Mărăşeşti cu strada 11 iunie, în faţa Parcului Carol.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra proprietară a unui autoturism marca Volkswagen şi-a lăsat maşina parcată pe mijlocul străzii, acolo unde se aflau numeroase alte maşini.

Totuşi, după câteva ore, oamenii care se aflau la plimbare în parc şi-au luat maşinile, iar singura care a rămas a fost cea a domnişoarei de 29 de ani.

"Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, 'obstacolul' uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancționată: 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare", se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Bucureşti.