O şoferiţă din Buzău a fost la un pas să provoace o tragedie, pe o şosea din Constanţa, după ce s-ar fi aplecat să ia ceva din maşină şi a pătruns pe contrasens, acolo unde a forţat doi şoferi să iasă cu maşinile pe câmp.

Imaginile de infarct au fost surprins de o cameră de bord montată pe maşina unuia dintre şoferii care au fost nevoiţi să tragă de volan pentru a evita un impact devastator.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu aproximativ o săptămână, pe o şosea din Constanţa.

Şoferiţa, aflată la volanul unui autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Buzău, era împreună cu o altă femeie atunci când s-ar fi aplecat să ia ceva din maşină.

În acela moment, autoturismul a pătruns pe contrasens, acolo unde a ajuns direct în faţa unui Duster.

Pe imagini se vede cum şoferul Duster-ului a avut prezenţa de spirit să tragă dreapta de volan pentru a evita o tragedie.

Maşina a ajuns pe câmp, însă şoferiţa nu a realizat nici măcar în acel moment pericolul.

La rândul său, şoferul care a filmat imaginile de infarct cu şoferiţa din Buzău a fost nevoit să tragă dreapta pentru a nu intra în plin în Opel.

Acesta din urmă a întors şi a urmărit maşina, iar la un moment dat a oprit-o. Aşa a aflat că la volan se afla o femeie care s-a scuzat şi a explicat că s-a aplecat să ia ceva din maşină.