De Sfântul Ion, poliţiştii au ieşit pe stradă, la vânătoare de şoferi care s-au urcat băuţi la volan. Şi i-au şi găsit. Capitala a fost împânzită de filtre, iar conducătorii auto au fost testaţi şi pentru depistarea drogurilor.

Chiar dacă au căutat scuze, pentru că a fost sărbătoare, vinovaţii nu i-au înduplecat pe agenţi, care au reţinut permise pe bandă rulantă.

Articolul continua dupa recomandari

O doamnă a regretat că a petrecut de Sfântul Ion şi a băut ceva mai mult. S-a ales cu permisul suspendat. De altfel, aşa s-a încheiat seara pentru mai mulţi şoferi care nu au mai ţinut cont de numărul paharelor de alcool. În mai multe zone din Capitală, poliţiştii au oprit fiecare maşină.

Cei care au scăpat de sancţiuni spun că astfel de acţiuni ar trebui organizate mai des.

Subcomisar de poliţie, Radu Gâtan: Până în acest moment, nu au existat din fericire cazuri deosebite conducători de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, ce au avut numarul de înmatriculare ale autovehiculelor expirate.

Poliţiştii de la Rutieră anunţă că vor ieşi în trafic şi în zilele următoare. Nu numai pentru depistarea şoferilor care au băut.