Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a precizat că la echipă sunt acte grave de indisciplină şi îşi va întrerupe pelerinajul în Rusia, pentru a se întoarce acasă.

Articolul continua dupa recomandari

"Eu trebuia să vin pe data de 10, aşa aveam programul cu familia, sunt aici, la mănăstiri, la Moscova. Trebuia să mă duc la Sankt Petersburg, Nu mă mai duc pentru că s-au întâmplat nişte lucruri grave din punctul meu de vedere, dar nu vă spun. Vă spun doar atât, că este legat de indisciplină. Vin, pun lucrurile la punct şi am să le rezolv. Nu pot să vă spun, e prea urât. Am aflat exact astăzi, în Rusia, la Moscova. Este grav şi influenţează rezultatele echipei. Mâine vin la Bucureşti şi poimâine sunt la echipă. N-am crezut că se poate întâmpla aşa ceva la mine la echipă. Dacă vin în ţară, înseamnă că e ceva urât. Dacă vin tocmai de la Moscova şi las tot pelerinajul şi nu mă mai duc la mănăstiri...", a declarat Becali.

El a reafirmat că nu îl va demite acum pe Reghecampf: "Nu se pune problema şi va rămâne la Steaua cât vrea el. El are un contract şi eu îl respect cât mai durează, un an şi jumătate aproape. (sursa)


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.