Selecționerul echipei naționale de fotbal a Românei, Christoph Daum, a ales un mod inedit prin care să anunţe lotul pentru meciul contra Danemarcei, în preliminariile CM 2018 din Rusia.

Articolul continua dupa recomandari

Anunţul a fost făcut în această dimineaţă, live, pe Facebook!

"Vreau să stiți că am călătorit mult și am văzut multe partide. Am vorbit cu mulți jucători și cu antrenorii lor din dorința de a face cea mai bună selecție.

Vreau să spun că în cazul în care un jucător se aștepta să fie convocat și nu este, nu trebuie să fie dezamăgit pentru că ușa naționalei este mereu deschisă.

Noi credem că am făcut cea mai bună selecție pe care o puteam face în acest moment", a declarat Christoph Daum, înainte de a enumera jucătorii care vor întâlni, în 26 martie, echipa Danemarcei.

Lotul complet:

Portar: Tătărușanu, Lung jr.,  Pantilimon

Fundași: Săpunaru, R. Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Moți, Alin Toșca, Latovlevici

Mijlocași: Hanca, Budescu, Pintilii, R. Marin, N.Stanciu, Chipciu, Adi Popa, Prepeliță, Bicfalvi

Atacanți: B. Stancu, Alibec, Keșeru, A. Ivan, D. Rotariu

Selecționerul a anunțat și o listă adițională de jucători care pot fi convocați în cazul unor probleme de ultimă oră: Florin Niță, St. Filip, Tamaș,  Mățel, Hoban, Gicu Grozav, Adrian Stoian.

Reamintim că Florin Andone, atacantul lui Deportivo La Corunava, va lipsi de la meciul cu Danemarca pentru că este suspendat. Andone a fost avertizat cu Polonia (0-3) și va fi suspendat automat o etapă pentru cumul de cartonașe galbene. Vârful de 23 de ani, care mai avea un galben din partida cu Muntenegru, a fost avertizat de arbitrul Damir Skomina în minutul 79, pentru un fault la Lewandowski.

România - Danemarca se joacă duminică, 26 martie, de la ora 21:45.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.