Jucătoarea letonă Jelena Ostapenko a declarat, sâmbătă, că visul ei a fost să câştige la Roland Garros şi încă nu realizeză că a reuşit acest lucru la doar 20 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

"Nu pot să cred că sunt campioană, am numai 20 de ani, vă iubesc pe toţi, e uimitor aici. A fost visul meu să câştig aici, sunt foarte, foarte fericită. Ştiam că Simona este foarte bună, că joacă grozav, am încercat să fiu agresivă, totul s-a întors în favoaea mea, am luptat pentru fiecare punct. Mulţumesc echipei mele, mamei şi tatălui, sunt fericită, vă mulţumesc", a declarat Ostapenko pe teren la finalul meciului, intervievată de Fabrice Santoro şi Marion Bartoli.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat a doua oară câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finală disputată în carieră, cu Jelena Ostapenko.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.