Englezii de la The Sun au scris luni despre ultima intenţie a lui Gigi Becali în ceea ce priveşte numele echipei sale, Steaua, în condiţiile în care din sezonul viitor nu va mai avea dreptul să folosească această denumire.

Articolul continua dupa recomandari

"Unul dintre numele cele mai reprezentative din Europa va dispărea pentru totdeun, după ce Steaua Bucureşti a confirmat că se va numi FC Star. Gigantul român a pierdut luna trecută la tribunal un proces cu ministerul apărării, aflând că foloseşte ilegal numele care aparţine unei echipe a armatei.", scrie cotidianul britanic.

E citat Gigi Becali, care luni a declarat că va redenumi echipa FC Star, din sezonul viitor. "Se va întâmpla în trei sau patru luni, probabil. UEFA nu are nicio problemă cu asta. Vom deveni FC Star.", a spus Becali, citat de The Sun.

În 2016, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie, prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie 2016, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.