Fostul boxer britanic Ricky Hatton, campion mondial la categoriile semiuşoară şi semimijlocie, a declarat că a încercat de mai multe ori să se sinucidă, în timp ce se lupta cu o depresie puternică.

Articolul continua dupa recomandari

"Am încercat să mă sinucid de mai multe ori. Obişnuiam să merg la pub, veneam acasă, luam cuţitul, stăteam pe întuneric şi plângeam isteric", a declarat Hatton, în vârstă de 38 de ani, care s-a retras în 2012.

El şi-a pierdut licenţa de boxer profesionist în 2010, după ce a recunsocut că a consumat cocaină. Hatton a mai boxat doar o dată apoi. Astăzi, Ricky Hatton este promotor şi antrenor.

"Erau vremuri când nu beam mai multe zile şi ajungeam acasă tot cu gânduri negre prin cap. Era la fel, şi dacă beam şi dacă nu. Dar în final, m-am gândit să termin cu băutura deoarece eram într-o stare mizerabilă. O luasem razna cu băutura şi asta m-a împins către droguri", a continuat el.

În cariera sa profesionistă, Hatton a boxat de 48 de ori, câştigând 42 de meciuri (32 prin KO) şi pierzând trei.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.