Acest site foloseste cookie-uri


Viitorul e mobil

Pune video pe site-ul tau:

15 NOIEMBRIE 2011  •  20:05

Studii recente dau calculatorul disparut in 15 ani. Iar cei mai mari specialisti IT spun ca internetul va fi pretutindeni. Vor exista roboti coordonati direct pe pe telefon, implicati chiar in treburi casnice. Mai mult, ne vom putea dedubla pentru a face mai multe lucruri deodata. Nimic nu va mai fi ca acum!

Strainii nu au Bucurestiul pe lista destinatiilor de sarbatori

Pune video pe site-ul tau:

15 NOIEMBRIE 2011  •  20:02

Strainii nu au Bucurestiul pe lista destinatiilor de sarbatori. Desi tarifele de la noi sunt si cu 40% mai mici de Craciun si de revelion fata de restul anului. Chiar si pentru hotelurile de cinci stele, care se vand pe bani mai putini ca sa-i atraga pe straini.

Vizitele avanseaza santierele

Pune video pe site-ul tau:

15 NOIEMBRIE 2011  •  20:00

Coridorul IV incepe sa prinda contur. Cel putin teoretic. Aflat in vizita pe tronsonul Sibiu-Orastie, premierul Emil Boc a fost multumit de stadiul lucrarilor, care respecta programul. Altceva l-a pus in dificultate.

Numarul consumatorilor de droguri e din ce in ce mai mare

Pune video pe site-ul tau:

15 NOIEMBRIE 2011  •  19:59

34 de oameni au murit, in Romania, numai anul trecut, din cauza drogurilor. Numarul consumatorilor e din ce in ce mai mare. Numai in Capitala, sunt peste 18.000. Autoritatile au prezentat azi date ingrijoratoare. Si par neputincioase in lupta cu stupefiantele.

Tigarile antiincendiu devin obligatorii de joi, inclusiv in Romania‎

Pune video pe site-ul tau:

15 NOIEMBRIE 2011  •  19:36

In doua zile, tigarile clasice devin istorie, iar locul lor va fi luat de cele cu tendinta redusa de aprindere. Mai pe romaneste, antiincendiu. Ar putea fi mai scumpe, spun praducatorii, in timp ce contrabandistii rand ca de o gluma buna de noile tigari.

Coruptie cu ecouri la Cluj

Pune video pe site-ul tau:

15 NOIEMBRIE 2011  •  19:34

Atat presedintele cat si premierul stiau ca se intampla ceva necurat la Cluj. Chiar ei au recunoscut ca stiau ca exista suspiciuni de coruptie in legatura cu primarul. Si, se pare ca si alti sideri locali sunt in vizor.