Oraşele medievale. Transfăgărăşanul. Capitala şi viaţa ei de noapte. Toate urcă România în top 10 ţări fascinante ale anului 2016. Intrăm direct pe locul şase într-un clasament aşteptat şi realizat de un site britanic de călătorii, alături de ţări exotice, precum Cuba şi Columbia. Şi e un loc binevenit pentru turismul românesc, care, spun chiar şi autorităţile, are mare-mare nevoie de promovare.

Articolul continua dupa recomandari

Aşa e recomandată ţara noastră turiştilor străini, de cei de la Rough Guides, un site britanic celebru pentru ponturile de călătorii pe care le face în mediul on-line.

Oraşele medievale trebuie vizitate de oricine ajunge în România. Iar o excursie prelungită cu maşina pe drumurile şerpuite de la noi e varianta ideală, mai scrie siteul de călătorii englezesc. Capitala e lăudată pentru viaţa de noapte. Prin urmare, România urcă pe locul 6 în topul celor 10 destinaţii turistice în 2016.

În top 10 ţări fascinante în 2016, pe lângă România, mai sunt incluse Nepal, Columbia, Cuba, dar şi Iordania sau Albania.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.