Acest site foloseste cookie-uri


Unul dintre cele mai apreciate site-uri de turism mondial a plasat România printre cele mai fascinante 10 ţări de vizitat, în 2016

4 IANUARIE 2016  •  19:38

Daca iti place stirea, share pe:

 Oraşele medievale. Transfăgărăşanul. Capitala şi viaţa ei de noapte. Toate urcă România în top 10 ţări fascinante ale anului 2016. Intrăm direct pe locul şase într-un clasament aşteptat şi realizat de un site britanic de călătorii, alături de ţări exotice, precum Cuba şi Columbia. Şi e un loc binevenit pentru turismul românesc, care, spun chiar şi autorităţile, are mare-mare nevoie de promovare.

Aşa e recomandată ţara noastră turiştilor străini, de cei de la Rough Guides, un site britanic celebru pentru ponturile de călătorii pe care le face în mediul on-line.

Oraşele medievale trebuie vizitate de oricine ajunge în România. Iar o excursie prelungită cu maşina pe drumurile şerpuite de la noi e varianta ideală, mai scrie siteul de călătorii englezesc. Capitala e lăudată pentru viaţa de noapte. Prin urmare, România urcă pe locul 6 în topul celor 10 destinaţii turistice în 2016.

În top 10 ţări fascinante în 2016, pe lângă România, mai sunt incluse Nepal, Columbia, Cuba, dar şi Iordania sau Albania.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Meteo 27/10/2016

Horoscop

Horoscopul zilei 27/10/2016. Taurii au un magnetism fantastic faţă de persoana iubită