Un bărbat de 30 de ani din judeţul Iaşi a fost omorât în bătaie de trei indivizi, în timp ce se îndrepta spre casă! Omul se întâlnise cu nişte prieteni. La plecare, i-au răsărit în faţă agresorii, înarmaţi cu furci şi bâte.

Articolul continua dupa recomandari

Sâmbătă noapte i-ar fi venit rândul lui Ovidiu, tânărul de 30 de ani care mergea spre casă după ce petrecuse la discotecă până spre dimineaţă, alături de prieteni. Nu a mai ajuns. Tânărul era împreună cu un prieten, care a scăpat cu viaţă din mâinile bătăuşilor. Victima a fost găsită fără suflare abia ieri dimineaţă, într-un şanţ din Andrieşeni.

În urma tânărului au rămas doi copii fără tată şi o soţie împietrită de durere. Femeii nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat.

Indivizii bănuiţi de moartea tânărului au fost identificaţi şi reţinuţi. Doi dintre ei sunt minori. Poliţiştii trebuie să stabilească ce s-a întâmplat între cei 4.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.