Acest site foloseste cookie-uri


Un galatean a castigat 11 milioane de euro la Loto 6/49

15 IULIE 2013  •  19:23

Daca iti place stirea, share pe:

Pensionat pe caz de bogatie. In 2009 Iulian Costandache a castigat premiul cel mare la Loto: opt milioane de euro. S-a mutat din Galati, la 2 mai, unde si-a ridicat doua pensiuni si o vila imensa. A cumparat case si masini pentru fiecare din cei 12 nepoti si a ajutat-o pe sora lui sa faca un transplant de ficat. Totul, cu banii din dobanda. Milioanele sunt neatinse, intr-un cont la banca. Are sfaturi pentru norocosul extragerii de aseara, si el tot din Galati. "Banii la banca sa-i tina. Sa mai stea vreo cateva luni pentru dobanda, dupa care sa inceapa sa investeasca", a spus Iulian Constandache. Ce-i drept, un cont de opt milioane de euro, ii aduce un castig lunar de peste 30.000 de euro. Fara sa miste un deget.

Marele castigator ar putea sa investeasca si in imobiliare. Banii ii sunt suficienti pentru 160 de apartamente cu doua camere pe care ar putea mai apoi sa le inchirieze cu aproximativ 300 de euro fiecare. Asta inseamna un venit de cel putin 45.000 de euro in fiecare luna.

Sau poate proaspatul milionar vrea sa se simta, la propriu, deasupra tuturor. O vacanta de cateva zile in cosmos, pe Statia Spatiala Internationala costa cat marele premiu. Si daca tot vorbim de vacante, ar putea fi interesat de o calatorie permanenta intr-un paradis fiscal. Un stat insular, in Caraibe, care ii ofera cetatenie pentru 250.000 de euro si nu-i taxeaza nicioadata veniturile. Presupuneri sunt multe, dar castigatorul e doar unul, inca anonim. Are trei luni la dispozitie sa mearga sa-si revendice premiul. Trebuie doar sa-si traga sufletul.

 Anul trecut in noiembrie, precedentul castigator a plecat acasa cu 600.000 de euro.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Meteo 09/02/2016. Vremea se răcește ușor

Horoscop

Horoscopul zilei 10 februarie 2016. Racii iartă și nu mai aplică pedepse

Emisiuni
cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies
cu Mihaela Cãlin
cu Mihaela Cãlin

Vezi ce au trimis utilizatorii nostri

Ai o informatie care poate fi o stire? Trimite si tu!

Trimis de Alexe Catalin
Trimis de Oprea Ovidiu