Pentru un bistriţean de 54 de ani, seara în care a fost la colindat a fost şi ultima. A fost omorât de o maşină în timp ce încerca să traverseze o şosea din Bistriţa prin loc nepermis. Şoferul a declarat că pietonul i-a apărut brusc în faţă şi nu a putut să-l evite.

Articolul continua dupa recomandari

Victima se întorcea de la fratele său pe care îl colindase de Bobotează, un obicei specific în Bistriţa-Năsăud.

Şi-a fi adus aminte că îşi uitase oala cu sarmale, spun martorii, aşa că a făcut cale întoarsă chiar în mijlocul străzii. Gestul i-a fost fatal. O maşină l-a lovit în plin. Un pieton, în timp a traversat drumul prin loc nepermis, a fost surprins de un autoturism

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă. Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator cu multiple traumatisme incompatibile cu supravieţuirea.
Cumnata victimei, soţia fratelui la care omul fusese cu colindul, a murit anul trecut într-un accident rutier petrecut în apropiere. Localnicii spun că este al treilea accident mortal petrecut în ultimii ani, în aceelaşi loc. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.


Vrei mai mult?

- Ramâi conectat! Urmăreşte ediţiile integrale Observator pe AntenaPlay! Disponibil pe laptop, telefon, tabletă şi Smart TV.

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play) și o să ai parte de mai mult, mai bine, mai repede.