Acest site foloseste cookie-uri


Un bătrân de 73 de ani a fost ucis din cauza unor petarde

27 IANUARIE 2016  •  13:20

Daca iti place stirea, share pe:

Trei tineri din judeţul Neamţ au fost arestaţi pentru omor după ce au bătut cu sălbăticie un bătrân în Ajunul Crăciunului. Ulterior, omul a murit. Bărbatul de 73 de ani a îndrăznit să-i certe pe cei trei pentru că au aruncat cu petarde în curtea lui

Totul s-a întâmplat pe 24 decembrie 2015, cei trei tineri, între care doi fraţi, au plecat cu colindul prin Bicaz Chei. S-au dotat şi cu ceva petarde, pe care le-au aruncat în curtea vecinului de 73 de ani. Un timp, bătrânul i-a răbdat. I-a rugat apoi să nu le mai azvârle totuşi la el. Aşa s-au luat la ceartă. Enervaţi, tinerii au decis că trebuie să-l pună la punct pe bărbat şi au început să-l lovească.

Deşi rănit grav, bătrânul nu s-a dus atunci la spital, ci a rămas acasă unde şi-a petrecut sărbătorile. După Revelion însă, starea lui de sănătate s-a agravat iar familia l-a dus la spital. Din păcate însă, era prea târziu. Bărbatul s-a stins în spital. Cum între timp se aflase de agresiune, poliţiştii au dispus necropsia cadavrului.

Medicii legişti au stabilit că moartea bătrânului a fost violentă şi s-a datorat traumatismului cranian dobândit în timpul bătăii primite de la cei trei tineri. Pe 25 ianuarie, suspecţii au fost retinuţi, iar ieri au ajuns după gratii pentru 30 de zile.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

METEO! Vremea se încălzeşte

Horoscop

Horoscopul Zilei, 23 octombrie 2016. O duminică liniştită pentru berbeci