Acest site foloseste cookie-uri


Un barbat s-a sinucis in arestul Politiei din Brasov

Pune video pe site-ul tau:

18 NOIEMBRIE 2010  •  06:05

Un barbat s-a sinucis, aseara, chiar in arestul Politiei din Brasov. Avea 34 de ani si a fost condamnat de noua ori pentru furt. Nu a lasat nici un bilet de adio. Pur si simplu, la trei ore dupa ce l-au adus in arest, politistii l-au gasit cu streangul de gat.

Un metrou din Capitala deraiat intre statiile Unirii si Timpuri Noi!

Pune video pe site-ul tau:

18 NOIEMBRIE 2010  •  06:04

Clipe de groaza pentru cei peste 200 de oameni blocati aseara in tunel, sub pamant, intr-un metrou din Capitala. Trenul in care se aflau a deraiat intre statiile Unirii si Timpuri Noi! Una dintre rotile ultimului vagon, a sarit de pe sine, iar trenul s-a inclinat. Pasagerii au asteptat minute bune pana cand au ajuns la ei salvatorii. O femeie a facut un atac de panica si a ajuns la spital.

Simulare de tot rasul la Targoviste

Pune video pe site-ul tau:

17 NOIEMBRIE 2010  •  23:41

Inundatiile din vara stau marturie ca, in caz de catastrofa naturala ne putem baza fara indoiala pe interventia salvatorilor. Echipe speciale, bine antrenate, de oameni care fac fata oricarei situatii si salveaza oamenii cat ai zice peste. Deci, in situatia unei catastrofe reale, putem sta linistiti. Problema e ca la repetitii nu prea le iese. Marturie sta o simulare de catastrofa naturala pusa in scena la Targoviste.

Metrou deratiat intre statiile Unirii si Timpuri Noi!

Pune video pe site-ul tau:

17 NOIEMBRIE 2010  •  23:33

Momente de tensiune pentru pasagerii unei garnituri de metrou, care a deraiat intre statiile Unirii si Timpuri Noi! Nu a fost vorba despre un accident grav, nu au existat victime, doar un atac de panica. De vina pentru acest incident a fost o roata. Mai precis, una dintre rotile ultimului vagon, care a sarit de pe sine, iar trenul s-a inclinat. Garnitura a fost oprita imediat, salvatorii si oamenii de la ISU au venit de urgenta, iar cei 240 de pasageri au fost evacuati.

Vremea pentru urmatoarele 3 zile

Pune video pe site-ul tau:

E-mail pe facebook

Pune video pe site-ul tau:

17 NOIEMBRIE 2010  •  19:42

Cea mai mare retea de socializare din lume vrea acum o bucata si din posta dumneavoastra electronica! Gigantul Facebook isi doreste sa schimbe radical modul in care folosim mailul. Mark Zuckerberg, fondatorul companiei, le-a spus ziaristilor ca ideea noii adrese de mail i-a venit dupa o discutie cu un grup de liceeni care i-au marturisit ca nu folosesc e-mailul pentru ca este prea lent