Au enervat exact pe cine nu trebuia! Trei indivizi puşi pe scandal l-au şicanat în trafic pe un motociclist şi chiar l-au ameninţat. Nu s-au gândit însă că şi-au găsit naşul. Bărbatul pe două roţi a lucrat pentru Trupele Speciale şi a luptat în galele K1. Iar cei care au avut parte de o corecţie au fost chiar cei trei agresori. Până la venirea mascaţilor, teribiliştii erau deja imobilizaţi. 

Articolul continua dupa recomandari

Un apel la 112 şi mascaţii îşi fac apariţia. Vin în ajutorul unui motociclist care a reclamat că a fost şicanat în trafic, apoi a fost lovit de o maşină în care erau 3 bărbaţi puşi pe harţă. "A aruncat cu toporul, uite mânerul aici."

Într-o intersecţie din Bascov, indivizii i-au tăiat calea motociclistului, apoi l-au blocat cu maşina. Chiar au coborât cu bâte în mănă pentru a-i da o lecţie, însă au avut parte de surpriza vieţii lor. 

Nu şi-au imaginat nicio secundă că ţinta lor este fost ofiţer în Trupele Speciale. S-a pregătit împreună cu trupele americane de elită, SWAT, a fost în misiuni în Kosovo şi a participant la turnee K1. Aşa că nu e de mirare că pe doi dintre indivizi i-a pus la pământ destul de repede. 

Cei trei teribilişti s-au ales cu dosare penale pentru pentru distrugere şi lovire.