Despre frumuseţe se spune că este în ochiul privitorului. Mai exact, ce unuia i se pare frumos, altuia i se poate părea de o hidoşenie cumplită. Există însă excepţii de la această regulă

Articolul continua dupa recomandari

De exemplu, nimeni nu poate spune că participantele de la Miss Univers sunt altfel decât frumoase. Şi, chiar dacă titlul se schimbă de la an la an, există câteva concurente considerate de toată lumea ca fiind cele mai frumoase din istorie.
Câştigătoarea concursului de frumuseţe din 1994 a fost o reprezentantă a Indiei, Sushima Sen. Pe lângă frumuseţea exotică, zâmbetul ei contagios a rămas în memoria oamenilor. Simţul ei stilistic au transformat-o, după câştigarea concursului, într-o adevărată vedetă.

Doi ani mai târziu, în 1996, venea rândul Venezuelei să dea lumii cea mai frumoasă femeie în persoana Aliciei Manchado. Trăsăturile ei delicate au făcut-o să iasă în evidenţă încă de la începutul concursului şi au separat-o de restul participantelor.
Tot din America de Sud vine si urmatoarea frumusete de pe listă. Amelia Vega şi-a adjudecat titlul de miss Univers în 2003. Când a primit coroana, Amelia avea doar 18 ani. Acest concurs a fost o rampă de lansare pentru ea, ulterior devenind super model şi cântăreaţă. Totodată ea a fost prima femeie din republica domincană care a câştigat acest titlu.
Un an mai târziu, titlul de cea mai frumoasă femeie din lume avea să ajungă tocmai în celălalt capăt al lumii, în Australia. Jennifer Hawkings a cucerit pe toată lumea prin frumuseţea ei naturală. Acum, la mai bine de 10 ani de la concurs, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Australia
1990 avea să aducă Norvegiei prima coroană de miss Universe din istoria ţării. Numele câştigătoarei - Mona Grudt. Nu doar că a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume în acel an, dar şi astăzi, la 26 de ani de la câştigarea titlului, încă considerată de mulţi cea mai frumoasă câştigătoare din istoria concursului.

Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.