Acest site foloseste cookie-uri


SPECIAL! Cele mai frumoase femei care au câştigat coroana de miss Universe

22 IANUARIE 2016  •  20:28

Daca iti place stirea, share pe:

Despre frumuseţe se spune că este în ochiul privitorului. Mai exact, ce unuia i se pare frumos, altuia i se poate părea de o hidoşenie cumplită. Există însă excepţii de la această regulă

De exemplu, nimeni nu poate spune că participantele de la Miss Univers sunt altfel decât frumoase. Şi, chiar dacă titlul se schimbă de la an la an, există câteva concurente considerate de toată lumea ca fiind cele mai frumoase din istorie.
Câştigătoarea concursului de frumuseţe din 1994 a fost o reprezentantă a Indiei, Sushima Sen. Pe lângă frumuseţea exotică, zâmbetul ei contagios a rămas în memoria oamenilor. Simţul ei stilistic au transformat-o, după câştigarea concursului, într-o adevărată vedetă.

Doi ani mai târziu, în 1996, venea rândul Venezuelei să dea lumii cea mai frumoasă femeie în persoana Aliciei Manchado. Trăsăturile ei delicate au făcut-o să iasă în evidenţă încă de la începutul concursului şi au separat-o de restul participantelor.
Tot din America de Sud vine si urmatoarea frumusete de pe listă. Amelia Vega şi-a adjudecat titlul de miss Univers în 2003. Când a primit coroana, Amelia avea doar 18 ani. Acest concurs a fost o rampă de lansare pentru ea, ulterior devenind super model şi cântăreaţă. Totodată ea a fost prima femeie din republica domincană care a câştigat acest titlu.
Un an mai târziu, titlul de cea mai frumoasă femeie din lume avea să ajungă tocmai în celălalt capăt al lumii, în Australia. Jennifer Hawkings a cucerit pe toată lumea prin frumuseţea ei naturală. Acum, la mai bine de 10 ani de la concurs, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Australia
1990 avea să aducă Norvegiei prima coroană de miss Universe din istoria ţării. Numele câştigătoarei - Mona Grudt. Nu doar că a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume în acel an, dar şi astăzi, la 26 de ani de la câştigarea titlului, încă considerată de mulţi cea mai frumoasă câştigătoare din istoria concursului.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

În sfârșit ne vom bucura de razele soarelui!

Horoscop

Horoscopul zilei, 26 mai 2016. Astăzi există dificultăți de comunicare