Un bărbat de 70 de ani a fost găsit mort, miercuri, în locuinţa sa din localitatea Horga, judeţul Vaslui, cu numeroase plăgi muşcate la faţă, cel mai probabil provocate de câini. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă leziunile au legătură cu decesul.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bătrânul a fost găsit căzut locuinţa sa, în dreptul uşii de la intrare, de către un vecin, după ce nu mai fusese văzut de câteva zile, informează News.ro.

Bătrânul a fost găsit după ce vecinul său a spart uşa de la casă.

”În urma primelor cercetări, s-a stabilit că acele leziuni de la faţă sunt, posibil, muşcături ale câinilor pe care victima îi creştea în casă. În consecinţă, s-a dipus efectuarea autopsiei de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii au mai stabilit că bărbatul era decedat de mai multe zile, deschizând un dosar penal pentru moarte suspectă. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.