Schimbare de ultimă oră de organizare, privind cortegiul funerar la înmormântarea Denisei Răducu. Înainte să ajungă la mănăstire, cortegiul funerar va da ocolul comunei Ștefănești, ca un ultim gest de rămas bun.

Articolul continua dupa recomandari

De asemenea, drumul spre mănăstirea Morunglav, unde se va oficia slujba de înmormântare, este acoperit în întregime cu petale de trandafiri.

Astăzi, Denisa Răducu va fi condusă pe ultimul drum. Tânăra de 27 de ani va fi înmormântată la ea acasă, la Ştefăneşti-Vâlcea, în curtea Mănăstirii Morunglav.

Fostul primar al comunei în care a copilărit Denisa a avut numei cuvinte de laudă la adresa cântăreţei şi a dezvăluit, în urmă cu puţin timp, că va face tot posibilul ca o stradă din Ştefăneşti sau chiar căminul cultural al comunei să poarte numele Denisa Răducu.

Astăzi, trupul neînsufleţit al fetei a ajuns la Ştefăneşti. La casa Denisei din satul natal a fost deja instalată o pază foarte strictă, zeci de agenţi de pază având grijă ca nimeni să nu intre fără permisiunea familiei.

Denisa a pierdut lupta cu moartea duminică dimineaţă, după ce, în ultimele 5 luni, a trăit un chin. Fata a sperat până în ultima clipă că se va întoarce pe scenă, la publicul ei.