Scandal monstru într-o localitate din judeţul Dâmboviţa! Şi asta din cauza unor familii de rromi, care s-au bătut pe stradă cu bâte şi coase. Localnicii nu au avut cum să intervină, dar asta nu înseamnă că nu au filmat incidentul.

Articolul continua dupa recomandari

Pe filmare se văd trei indivizi care atacă un autoturism cu bâte și o coasă. O femeie strigă disperată la soțul ei să intre în casă. Degeaba însă. În câteva minute se strâng mai mulţi bătăuşi iar strada se transformă în câmp de război.

Pe imaginile surprinse de vecini, se văd mai mulți tineri care se atacă reciproc cu bolovani şi bâte. Unii aruncă cu pietre, alţii cu ciomage. Îşi împart cu dărnicie şi pumni şi picioare.

O piatră şi un ciomag au trecut razant pe lângă o femeie. Dacă nu fugea la timp din calea lor, devenea victimă sigură. 5 bărbați au fost însă răniți, dar nu au foarte grave. Şi două maşini au fost distruse de scandalagii.

Imediat cum au aflat de scandal, zeci de polițiști din Titu au intervenit în forță. Opt scandalagii, cu vârste cuprinse între 16 și 55 de ani, au fost săltați și duși în arest pentru 24 de ore. Ulterior acesția au fost lăsați în libertate, dar sunt cercetați sub control judiciar. Alți patru tineri care au participat la încăierare sunt căutați și acum de polițiști.

Se pare că tot scandalul ar fi pornit de la o femeie de 23 de ani, care, în trecut, a fost căsătorită cu unul dintre scandalagii. Acesta ar fi dus-o cu forţa în Germania, ca să producă bani. Însă femeia a reuşit să se întoarcă în ţară. Şi s-a căsătorit cu altul. Apoi au început scandalurile, spune tânăra, rănită, la rândul ei, în bătălie. 

Bătăuşii sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.