Acest site foloseste cookie-uri


Romanița Iovan și-a dus fiul în munți. Povestea care a demonstrat „vrednicia” moților

16 IANUARIE 2016  •  21:10

Daca iti place stirea, share pe:

Albul munţilor Apuseni a fost umbrit, astăzi, de hainele de doliu. Sunt doi ani de la tragicul accident aviatic. La 1600 de metri altitudine, Romaniţa Iovan şi băiatul pilotului Adrian Iovan au fost la slujba de pomenire, în troiţa ridicată în memoria pilotului şi a studentei Aura Ion.

În ciuda zăpezii şi a frigului, nici moţii nu au lipsit. În Bucureşti, pe marmura rece a mormântului Aurei, mama ei a plâns necontenit.

După doi ani, moţii au fost astăzi din nou la 1600 de metri altitudine. Pe 20 ianuarie, acolo, au pierit pilotul Adrian Iovan şi Aura Ion. La troiţa ridicată în memoria lor a fost slujbă de pomenire.

În pădurea din care tatăl lui nu s-a mai întors acasă, a mers astăzi şi băiatul lui Adrian Iovan. A fost prima dată în care puştiul de 9 ani a urcat în munţii Apuseni.


Moţii sunt alături de familia lor, de băieţaşul lui Iovan, de Romaniţa şi cu toţii au ieşit aici, la altitudinea de 1600 de metri, în vânt, zăpadă. Din decorul care aminteşte de ziua accidentului aviatic, cu multă zăpadă şi frig, oamenii au coborât de pe vârful Petreasa, în comuna Horea. În Bucureşti, mama Aurei a stat neclintită lângă marmura rece, minute în şir. În memoria Aurei, astăzi, au fost împărţite porţii de mâncare şi haine, oamenilor fără adăpost. 

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Meteo 27/10/2016

Horoscop

Horoscopul zilei 27/10/2016. Taurii au un magnetism fantastic faţă de persoana iubită