Acest site foloseste cookie-uriS-a inventat abecedarul vorbitor

Pune video pe site-ul tau:

18 APRILIE 2011  •  13:43

Adio, abecedare vechi si prafuite! S-a inventat abecedarul vorbitor. O invatatoare din Constanta a pus bazele unui soft cu ajutorul caruia sa-i invete pe elevii clasei intai sa citeasca si sa scrie. Abecedarul contine fotografii, muzica si animatii care-i tin pe copii numai ochi si urechi la ora.

Sanatate: Celule stem, polita de asigurare

Pune video pe site-ul tau:

18 APRILIE 2011  •  13:42

Sanatatea copilului este pe primul loc pentru orice parinte. Niciodata, insa, nu oti ce-ti poate rezerva viata. Celule stem sunt una dintre cele mai sigure politie de asigurare contra unei eventuale maladii de care ar putea suferi un copil. Acestea se pot folosi ca tratament in peste 70 de boli. Aoa ca, nu e de mirarea ca, in fiecare luna, peste 300 de romance aleg sa pastreze sange din cordonul ombilical al copilului lor nou-nascut. Doamna dr. Roxana Macrin, medic ginecolog, este alaturi de mine ca sa ne explice cum se preleveaza aceste celule oi ce anume pot trata ele.

Romanii vin acasa de Paste

Pune video pe site-ul tau:

18 APRILIE 2011  •  13:27

Pastele ii aduce acasa pe romanii plecati la munca peste hotare. Sunt mai putin incarcati cu daruri decat in anii trecuti, insa cu sperante la mai bine. Vamile s-au aglomerat in ultimele zile. Zeci de autocare pline cu romani ajung zilnic in tara.

Aglomeratie in Capitala la targul de miei

Pune video pe site-ul tau:

18 APRILIE 2011  •  13:20

Aglomeratie in Capitala la targul de miei. Au venit ciobanii, iar cumparatorii s-au strans sa studieze oferta. Carnea de miel e la mare cautare, in toate pietele din tara. Inainte sa cumpere, oamenii s-au uitat cu mare atentie in buzunar. Ofera cea mai buna este in Bototani. Kilogramul de miel porneste de la 12 lei. Ieftin este si la Piatra Neamt, unde carnea este vanduta cu 15 de lei. Chiar si asa, veniturile mult reduse de criza nu le permit oamenilor sa se aprovizioneze dupa pofta.

Doi soti au fost inghititi de apele Siretului

Pune video pe site-ul tau:

18 APRILIE 2011  •  13:10

Apele Siretului au inghitit doi oameni. Sot si sotie au vrut sa traverseze raul pe o punte. N-au mai apucat, insa. Pamantul a luat la vale, iar doi piloni ai podetului s-au prabusit. Oamenii au ajuns in apele involburate ale Siretului. De punte raspunde o femeie de 74 de ani, care primeste 1,5 lei de la cei care trec apa. Are si autorizatie pentru asta.

Camion in flacari in Zalau

Pune video pe site-ul tau:

18 APRILIE 2011  •  13:09

Un camion putea sa produca o adevarata tragedie dupa ce a luat foc langa o benzinarie, la iesirea din Zalau. Soferul a observat ca iese fum de sub capota si a tras pe dreapta. Angajatii de la benzinarie l-au rugat sa se indeparteze pentru a evita o explozie. In scurt timp insa, au izbucnit flacarile. Pompierii veniti la fata locului au stins incendiul inainte ca acesta sa cuprinda si incarcatura camionului, respectiv trei tone de porumb.