Acest site foloseste cookie-uriRomanii inca sunt frumosi si ospitalieri

Pune video pe site-ul tau:

14 FEBRUARIE 2013  •  20:18

Despre noi, ca popor, se spun multe lucruri! Ca avem o mancare nemaipomenita, ca suntem ospitalieri, iar femeile sunt renumite pentru frumusetea lor. Chiar daca, in subconstient, stim ca sunt niste clisee, ne placem sa ne imaginam ca - intr-adevar - acestea ne sunt calitatile. Clisee, clisee. dar chiar sa nu fie nimic adevarat? Sau ar fi cazul sa ne adaptam "miturile nationale" prezentului? Reporterii nostri au facut o serie de experimente, din care sa ne dam seama daca - macar la nivel de ospitalitate - suntem acolo unde credem. Pentru ca, la nivel de frumusete, chiar nu avem nevoie de nicio confirmare.

Cand sexul slab loveste fulgerator

Pune video pe site-ul tau:

14 FEBRUARIE 2013  •  20:16

Femeile trebuie protejate, trebuie menajate, trebuie aparate! Nu stiu cine a ajuns la aceste concluzii, cert este ca ne-a transformat in ceea ce este cunoscut acum drept "sexul slab". Interesant este ca ne-a intrat atat de bine in cap acest lucru, incat - nu de multe ori - in fata unor situatii extreme ne trezim complet neajutorate. Acest lucru este exploatat din plin de infractori, care ne-au pus in fruntea listei de posibile victime, alaturi de persoanele in varsta. Tocmai de aceea, este bine sa ne surprindem agresorii, in modul cel mai neplacut cu putinta.

Se schimba legea taximetriei

Pune video pe site-ul tau:

14 FEBRUARIE 2013  •  19:38

Calitatea serviciilor de taximetrie din Bucuresti NU e grozava. O spune chiar primarul capitalei. Sorin Oprescu vrea ca taxiurile inregistrate in alte localitati sa nu mai circule in Bucuresti. Sau, daca o fac, amenzile sa fie colosale.

Chimia, in varianta "cool"

Pune video pe site-ul tau:

14 FEBRUARIE 2013  •  19:37

Profesorii de chimie vor sa alunge plictiseala din clasa. Experimentele din laborator nu-i mai impresioneaza pe pusti, asa ca au fost nevoiti sa gaseasca o alta "formula magica". Eprubetele si substantele din Tabelul lui Mendeleev manevrate virtual.

Cai salvati din poarta abatorului

Pune video pe site-ul tau:

14 FEBRUARIE 2013  •  19:35

Cand unii sateni isi vand caii la abator, el ii rascumpara si ii adopta. Este povestea unui transilvanean care si-a facut un scop dar si o mica afacere din salvarea cailor. Ii creste si ii dreseaza pentru echitatie. Dar, cel mai important, ii iubeste ca pe ochii din cap.

Diva Pokerului vrea banii romanilor

Pune video pe site-ul tau:

14 FEBRUARIE 2013  •  19:34

Pokerul merge mana-n mana cu frumusetea si senzualitatea. Ne-o demonstreaza Liz Liu - sau Diva Poker, asa cum este ea cunoscuta peste tot in lume. Dupa ce a facut o avere impresionanta din jocul de carti - milioane de dolari - a ajuns si in Romania. De unde vrea sa plece cu banii barbatilor.