Acest site foloseste cookie-uri


Reguli noi in trafic pentru motociclisti si biciclisti, din luna august

29 IULIE 2013  •  07:19

Daca iti place stirea, share pe:

Alcoolul si mersul pe motocicleta nu fac casa buna. Nici macar atunci cand baut e pasagerul. Asa ca fanii motoarelor sunt primii vizati de noile modificari ale Codului Rutier.

Conform noilor prevederi, conducatorii de motociclete sau de scutere care transporta in spate persoane aflate in stare de ebrietate, risca o amenda de cel putin 240 de lei.

Cele mai multe reguli se schimba, insa, pentru biciclisti. Concret, nu mai au voie sa mearga in grup, ci vor trebui sa se alinieze pe un singur rand, ca in orice coloana de masini.Sanctionati vor fi biciclistii si daca uita sa coboare din sa cand vor sa traverseze.

Peste doua saptamini, toti biciclistii care vor traversa trecerile de pietoni pe bicicleta, in loc sa mearga pe langa ea, risca sa fie amendati de politisti

Nu in ultimul rand, cine vrea sa invete sa mearga pe bicicleta va trebui sa isi gaseasca un loc mai retras: sosele necirculate sau alei de parcuri linistite. Si nu uitati sa va luati un act de identitate cu dvs., pentru ca ati putea fi amendat in caz contrar. Noile prevederi intra in vigoare de la 8 august si vor aduce o perioada mai mare de valabilitate a scolii de soferi: 1 an de la data absolvirii.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

METEO! Vremea se încălzeşte

Horoscop

Horoscopul Zilei, 22 octombrie 2016. Leii profită de timpul liber din acest weekend